Top cele mai bune hoteluri de 5 stele din Austria

     Fie că vă aflați în Austria pentru a vizita orașele sale fascinante și încărcate de istorie, fie că doriți să vă bucurați de un sejur relaxant la schi sau că vă aflați în Austria în interes de afaceri, hotelurile de cinci stele sunt întotdeauna cea mai bună alegere. După cum veți vedea în cele ce urmează, toate aceste hoteluri funcționează în clădiri de epocă, cu arhitecturi spectaculoase și sunt situate central, astfel că turiștii vor putea vizita cu ușurință cele mai interesante obiective turistice din orașul ales. În plus, unitățile de cazare prezentate de către noi oferă și servicii de cea mai înaltă calitate, astfel că șederea în Austria va fi un răsfăț, de care fiecare dintre noi are nevoie din când în când.

     Hotel Sacher Wien este situat în inima orașului Viena, fiind înconjurat de magazine, restaurante, cafenele, precum și de atracții turistice de top, așa cum este Muzeul Kunsthistorisches.  Hotel Sacher Wien este o alegere de top atât pentru persoanele care călătoresc în interes de serviciu, cât și pentru cei care doresc să exploreze orașul. Timpul petrecut în acest hotel va fi un adevărat răsfăț, unitatea de cazare fiind dotată cu un centru spa de lux, cu saună finlandeză și baie de aburi, restaurante luxoase, unde turiștii vor putea alege dintre preparate internaționale și austriece. Elegantul hotel cuprinde nici mai mult nici mai puțin de 149 de camere și apartamente de lux. Printre dotările acestora se numără birouri, minibaruri, televizoare cu ecran plat, DVD-uri, WiFi și altele.  Hotel Sacher Wien se mândrește și cu o echipă de concierge foarte profesionistă și extrem de apreciată de către oaspeții hotelului.

 poza

     Turiștilor care plănuiesc să petreacă un sejur plăcut în Viena le recomandăm Hotel Park Hyatt. Hotelul funcționează într-o clădire istorică din centrul Vienei. Astfel, oaspeților săi le va fi extrem de la îndemână să viziteze Catedrala Sfântul Ștefan, Muzeul de Arte Frumoase și Casa Muzicii.  De asemenea, în apropiere de hotel funcționează o mulțime de cafenele, restaurante și baruri.  Turiștii care aleg să se cazeze aici vor avea acces la sală de fitness, cu antrenori personali, centru de afaceri, centru spa, piscină interioară și parcare cu valet. Pe cuprinsul Hotel Park Hyatt, funcționează și un bar, lounge, o cafenea și un restaurant. Hotel Park Hyatt are un total de 143 de spații de cazare, care sunt dotate cu frigidere, minibaruri, aparate de cafea, televizoare, internet și altele. Hotel Park Hyatt este pet friendly, astfel că și animăluțul dumneavoastră de companie se va simți minunat în timpul sejurului petrecut aici. 

 poza

       În topul celor mai apreciate hoteluri de cinci stele din Viena se situează și Hotel Palais Hansen Kempinski Vienna. Hotelul a fost inaugurat în anul 1873, cu prilejul Expoziției Mondiale de la Viena.  Hotelul se mândrește cu un centru de afaceri deschis nonstop, o sală de bal și numeroase săli de conferințe. În plus, în timpul șederii la acest hotel, turiștii vor putea beneficia și de acces la centru spa, dotat cu piscină cu hidromasaj, șase săli de tratament, saune și un centru fitness. Hotel Palais Hansen Kempinski Vienna numără și două restaurante, unde turiștii vor putea lua masa. Hotelul numără 152 de camere, toate acestea sunt decorate cu mult bun gust și sunt dotate cu internet WiFi, birouri, aparate de cafea Nespresso și altele. 

 poza

        Plănuiți un sejur în Viena și nu v-ați hotărât încă asupra unității de cazare, noi vă recomandăm să aveți în vedere Hotel Sans Souci Wien. Hotelul este situat în inima orașului și funcționează într-o clădire care datează din anul 1872.  În anul 2010, clădirea a fost cumpărată de către Grupul Sans Souci și a fost renovată în asemenea măsură încât să ofere facilități moderne, dar să nu-și pierdă din tușa personală.  Unitățile de cazare de pe cuprinsul Hotel Sans Souci Wien sunt spațioase, luminoase și sunt decorate cu obiecte de artă contemporană. În plus, acestea asigură cel mai înalt confort, dispunând de televizor cu ecran plat, WiFi și băi private. Singurul lucru de care s-au plâns oaspeții hotelului este zgomotul care reușește să străbată prin pereții destul de subțiri. 

 poza

         Turiștii care doresc să petreacă un sejur cu adevărat luxos în Viena pot opta pentru Hotel The Ritz-carlton. Credem că nu trebuie să mai precizăm că Ritz este sinonimul luxului și a opulenței.  Turiștii vor putea alege dintre camere și apartamente moderne, toate acestea beneficiind de dotări dintre cele mai moderne, cum sunt televizoarele cu ecran plat, sistemele audio compatibile cu iPhone, aparatele de cafea Nespresso, băile cu dușuri și cadă și multe altele.  Turiștii cazați la Hotel The Ritz-carlton vor beneficia și de acces la centrul fitness al hotelului, la piscină și la centrul wellness. Hotel The Ritz-carlton are în componența sa și un restaurant, precum și un bar sezonier.  Toate acestea fac ca Hotel The Ritz-carlton să rămână întipărit în memoria oaspeților săi pentru multe vreme. 

 poza

     Hoteluri de cinci stele dintre cele mai bune veți descoperi și pe cuprinsul orașului Salzburg. Un hotel pe care îl recomandăm turiștilor care plănuiesc un sejur la schi în Salzburg este Salzburgerhof Hotel. Principalele facilități pe care le oferă această unitate de cazare sunt: restaurant, bar, terasă, sală de fitness, parcare, internet WiFi, sală de jocuri, centru spa și piscină. Camerele de pe cuprinsul unității de cazare sunt dotate cu internet WiFi, TV, seif, telefon și baie privată. 

 poza

       Turiștii care plănuiesc un sejur în Salzburg au posibilitatea de a se caza și în cadrul Hotel Schloss Monchstein.  Hotelul este situat într-un cadru natural deosebit de frumos, iar servicii de cea mai înaltă calitate îi fac pe oaspeții hotelului să-și dorească să revină aici cât mai curând. Hotel Schloss Monchstein este situat în inima orașului Salzburg, la poalele dealului pitoresc Monchsberg. Acum ceva timp în urmă, Hotel Schloss Monchstein a fost un adevărat castel, astfel că eleganța și stilul său nu ar trebui să vă surprindă. Camerele de pe cuprinsul hotelului sunt decorate cu nuanțe de alb, auriu și roșu și dispun de facilități dintre cele mai moderne, precum internet Wifi și televizoare cu ecran plat. Șederea la Hotel Schloss Monchstein nu are cum să nu fie decât extrem de plăcută, având în vedere faptul că hotelul dispune de piscină în aer liber, centru spa și centru fitness. 

 poza

Mostviertel - paradisul Austriei Inferioare

 Plănuiți un sejur în Austria și nu știți către ce destinație să vă opriți? Recomandarea noastră de astăzi este Mostviertel. Timpul petrecut aici va fi cu siguranță ca o evadare, care vă va aminti de anii copilăriei, când unele dintre cele mai frumoase vacanțe erau cele petrecute la bunici. În Mostviertel, timpul pare că s-a oprit în loc, iar localnicii, parcă pentru a se potrivi mai bine cu cadrul natural, sunt calzi și primitori.

Citeste mai mult.

Parcul Național Hohe Tauern

Parcul Național Hohe Tauern adăpostește peste 1.800 de specii de plante și 10.000 de specii de animale, printre care și marmote, capre și vulturii aurii. Parcul are o suprafață de 1.865 kilometri pătrați și reprezintă cea mai mare rezervație naturală din regiunea alpină. Totodată, Parcul Național Hohe Tauern  este cel mai vechi parc de pe cuprinsul Austriei.

Citeste mai mult.

Peștera Eisriesenwelt - Cea mai mare peșteră de gheață din lume

  Austria este o țară deosebit de frumoasă, pe cuprinsul căreia turiștii vor descoperi o mulțime de atracții. În rândul celor mai frumoase și mai interesante atracții ale țării se situează și Peștera  Eisriesenwelt. În traducere,  Eisriesenwelt înseamnă "Uriașul de Gheață". Aveți nevoie de un pic de curaj și simț de aventură pentru a descoperi această peșteră, însă veți fi din plin recompensați. Peștera este înconjurată din toată părțile de gheață, iar pentru a ajunge în interiorul său va trebui să coborâți câteva trepte.

Citeste mai mult.

Cele mai frumoase Târguri de Crăciun din Austria

    Odată ce Crăciunul se apropie, orașele austriece capătă un alt farmec, se îmbracă în haine de sărbătoare și în cele mai multe se organizează diverse Târguri de Crăciun.  În cazul în care sezonul sărbătorilor vă prinde în Austria, este păcat să nu vizitați măcar unul dintre aceste târguri. Fiecare Târg de Crăciun are o semnificație istorică, iar luminile calde și strălucitoare vă vor introduce în spiritul sărbătorilor de iarnă și vă vor bucura sufletele. Unele dintre Târgurile de Crăciun austriece au în spate sute de ani de istorie, motiv pentru care, pe lângă componenta festivă și comercială, acestea joacă un rol important în patrimoniul local.

Citeste mai mult.

Charter schi Austria

  Stațiunile montane din Austria sunt un adevărat paradis pentru iubitorii de schi și sporturi de iarnă, deoarece își încântă vizitatorii cu pârtii de vis, pentru toate categoriile de schiori, culmi înzăpezite în cea mai mare perioadă din an, instalații de transport pe cablu moderne, o infrastructură foarte dezvoltată și unități de cazare, care oferă facilități și servicii la standarde înalte.

Citeste mai mult.